x
x
x
1
2
3

Online ajánlatkérés

Budapesti iroda kiadó kedvező áron - Földváry Irodaház

Közel a Lurdy Házhoz várjuk a kis és közepes vállakozásokat

Olcsón, a budapesti belvároshoz közel, nagyon jól megközelíthető irodákat ajánlunk, tucatnyi üzletviteli szolgáltatással.

Kis és középvállalkozásoknak tökéletes irodák kiadók

Kiadó irodák, műhelyek, raktárak már kisebb, akár 10 m2-es helyiségtől közepes 50-100 m2-es, vagy több száz négyzetméteres kialakításban! Összesen 3000 m2-es épületünkben kb. 80 szeparált, jól megközelíthető helyiségből válogathat. Kifejezetten ideális az iroda-épület kialakítása kis és közepes vállalkozásoknak! Ugyanis a terület rendkívül jól tagolt, kisebb-közepes helyiségekből áll, így ha több, kisebb helyiséget, irodát szeretne vállalkozásának bérelni, egymás mellett, az is megoldható!

Kiváló ár-érték arány – a környéken a legjobb a kiadó irodák piacán

Irodák kiadók 10 m2-től, és 19 500 Ft + ÁFA/hó + rezsitől. Kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül természetesen terhelik a rezsi, és üzemeltetési költségek, amelyek viszont az épület környezetbarát és energiahatékony kialakításának köszönhetően alacsonyak maradnak.

Kérje akciós ajánlatunkat!

Üzleti környezet, a jó üzletmenetért

Kiváló helyen, a Könyves Kálmán körúttól kettő sarokra található a Földváry Irodaházunk. A közelben található a Lurdy-ház, OBI, Tesco, BauMax, Deichmann, Praktiker és a Budapest Park. A Lurdy házban számos bankfiók, posta és étterem, valamint üzlet is található.

Megközelíthetőség

Az épület kiválóan megközelíthető gépkocsival, BKV-val, és személyvonattal is. Tucatnyi tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre. Bővebben a megközelíthetőség menüpontban.

Üzleti szolgáltatásokkal segítjük iroda bérlőinket!

Inkubátorház szerűen működünk, hogy segítsük a kis és középvállalkozások életét.

Például az iroda helyiséget használhatja teljes egészében munkára, mert elérhető a külön álló tárgyaló helyiség, így csökkentheti fix havi kiadását. De a gyors információ is segíti cége növekedését, hisz az internetet itt az irodában ingyen Wifi segítségével érheti el.

Irodák, raktárak kiadók – akár egymás mellett is

Épületünk több különböző részből áll. A felső szinteken irodák, a legalsó szinten kis területű raktárak várják a bérlőket. Ha kívánja, az irodák elegáns körülmények között, míg a raktárak praktikusan helyet kaphatnak ugyanazon a címen is. De az irodaház lehetőséget nyújt arra is, hogy a két funkciót közvetlenül egymás mellett helyezze el, az épület kialakításának köszönhetően.

Gondolkodjon hosszú távon!

Miért költözne, miért verné költségekbe magát, ha igényei megváltoznak? Ha vállalkozásának később több, vagy kevesebb irodára, területre van szüksége, az épület adottságai lehetővé teszik a rugalmas változtatás lehetőségét. Bérelhet újabb, akár kisebb plusz helyiségeket is, vagy meglevő bérleményét kisebbre cserélheti!

Az iroda környezetbarát!

A ZÖLD PONT Irodának nem csak a színe zöld, fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért az iroda fűtés korszerű pellet kazánnal történik (környezetre gyakorolt hatása közel 0%) és nagy hangsúlyt fektetünk a szelektív hulladék gyűjtésre is. Úgy gondoljuk új iroda-bérlőinknek is fontos ez. Így van ezzel ön is?

Székhelyszolgáltatás irodabérlés egy helyen!

A ZÖLD PONT Iroda nem egy “szürke” irodaház, itt otthon érezheti magát és cégét is, kellemes környezet mellett ez lehet a cége székhelye is, ingyen.

Kommunikáció!

Az információ gyors elérése is segíti cége növekedését, hisz az internet ingyen Wifi segítségével fogható. De épületünkben használhatja fénymásolónkat, scannerünket, faxunkat is.

Használja a ZÖLD PONT Iroda szolgáltatásait a cége bevételének növekedése érdekében!

Mondja el nekünk igényeit és igyekszünk kielégíteni.

Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot vagy hívjon a +36 30 1804904-es számon és tekintse meg a kiadó irodákat!

Kérje akciós ajánlatunkat!

© 2018 ZÖLD PONT Iroda